Kategorier
Frisör

Frisör Uppsala – en chans till förändring 

Har du kört fast i gamla hjulspår? Vi gör det ibland. Vi väljer en stil, vi väljer frisyr och vi väljer kläder – och sedan binder vi oss vid denna, år efter år. Det som till en början kändes fräscht och snyggt blir efter ett tag mer av ett ok. Vi står stilla och går i och med detta också miste om en massa möjligheter. 

För, baserat på det senare, så är en förändring något som innebär en nytändning, som föder en lust och som gör oss både nyfikna och fulla av nytt självförtroende. Vi mår bra av förändringar – oavsett om det handlar om att byta jobb, byta stil eller om att renovera i hemmet.

Testa en ny frisör i Uppsala 

 Att besöka en frisör i Uppsala kan ge dig exakt den nytändning du drömmer om. Hur längesedan var det egentligen som du testade en ny klippning – och hur länge sedan var det som du testade att klippa dig hos en ny frisör i Uppsala? Din gamla frisör är säkerligen bra och skicklig, men risken är hon – precis som du – fastnat i gamla hjulspår och har svårt att fantisera om hur du skulle kunna passa i en annan typ av frisyr. Ombyte förnöjer och att testa en ny frisör kan ge dig exakt den kick du behöver. 

Så hittar du rätt frisör 

Det finns emellertid en uppenbar svårighet i att byta frisör i Uppsala – nämligen det i att hitta rätt sådan. Hur ska man veta att den nya frisören verkligen kan förstå ens egna visioner? Hur vet man att det finns kompetens – och hur kan man vara säker på att lämna salongen med ett leende över läpparna? Det kan man inte vara, men däremot så kan man följa några snabba tips för att göra valet lite enklare – nämligen dessa: 

  • Hemsida och sociala medier. En modern frisör använder internet som ett sätt att marknadsföra sig själv och sin egen verksamhet. Vilka frisörer i Uppsala har konton på exempelvis Instagram – och hur pass aktiva är man där? 
  • Tider. Ett bra sätt att säkerställa kvalitet hos en frisör är att se över hur enkelt det är att få en tid. Svårt att få en tid – en bra frisör. Enkelt att få tid – en sämre. Detta är naturligtvis förenklat, men ger ändå en ganska bra bild av verkligheten. 
  • Kommunikation. Viktigt är att du besöker frisören och förklarar hur du vill bli klippt, vilken typ av frisyr du tänker dig – och att hen också kommer med förslag och visar inspirationsbilder. 

Ta reda på mer genom att besöka: hairstudiouppsala.com