Days Of Beauty Clinic 

Vaxning

Varför man väljer vaxning framför att raka sig?
Hårfollikeln har tre olika faser anagena, katagena och telogena fasen. Anagena är den aktiva tillväxtfasen som pågår tre till fyra veckor då hårstråna växer ut. Katagena innebär en övergång till en vilande fas, då hårsäcken börjar dra ihop sig och den pågår från 3 månader till 1 år. Telogen innebär att hårstrået helt slutat växa och kan pågå i upp till 3 månader.

Fördelar med vaxning: Man tröttar ut hårfollikeln och med tiden orkar inte hårfollikeln producera något mer hår. Vaxning gör hårstråna mjuka och porösa vilket gör att man inte upplever kliande eller obehag under den aktiva tillväxtfasen. Detta är det absolut billigaste och effektivaste sättet att bli helt hårfri.
En vaxning brukar man göra med 4-8 veckors mellanrum.
Nackdelar med rakning:  Kliar vid utväxt, stärker hårstråna och risken är att de blir grövre, dels att man inte kan bli hårfri. En rakning för man mellan 2-4 dagars mellanrum.       
Boka tid                                     

Avancerad Hudvård/ Klassisk Hudvård

Vi på Days Of Beauty Clinic arbetar med en hållbar plan för din absolut bästa hudhälsa. Du är viktig! 
Vi tror på less is more, med rätt rutiner och rätt balans mellan hudvård och behandlingar.
Vi lägger vikt i att lära dig som kund om just din hud och om hur du på bästa sätt tar hand om din hud. 
Vi skapar en unik plan just för dig och ditt hudtillstånd, med dina önskemål och följer alltid upp. 
Vi erbjuder både klassisk och avancerad hudvård såsom Kemiska Peels och Neopen - Microneedling.
Kanske vill du bara komma på en skön behandling för att ro om dig själv.
Varmt välkommen 
Boka tid

Lashlift/ Browlift/ Hennabrows

Lashlift - "Gladare fransar, du slipper att böja dina fransar med en
fransböjare vilket i många fall gör mer skada. En lashlift håller i ca 6-8
veckor och är skonsamt, du behöver inte måla dem. Det är inget krav på att göra det kontinuerligt, men gillar du det så varför inte!
I behandlingen ingår fransfärg, brynfärg och en keratin behandling som återfuktar och stärker dina fransar.

Browlift/ Browlamination - Kanske har du "bråkiga bryn" hårstråna är inte där du vill att de ska vara?. Kanske önskar du fylligare bryn?.
Då rekommenderar vi verkligen den här behandlingen för dig!

Hennabrows - Hennafärg är helt naturlig. Har du svårt att få brynfärgen att sitta kvar? Henna sitter mycket bättre i stråna och ger många veckors
Boka tid

Fransförlängning

Vi arbetar med konstgjorda fransar med god kvalitét, kanske har du inte så fylliga och så långa fransar som du skulle önska? Man sparar massor av tid och mascaran är ett minne blott. Här vaknar du upp redo för dagen. Man återkommer i de veckointervallen som vi rekommenderar via bokadirekt. Vi talar även om vad som blir bäst just för dig och konsulterar alltid.
Boka tid

Klassisk Massage

Vi är examinerade inom massage, skulle du vara gravid är det heller inte några problem, då vi är utbildade inom gravidmassage.
Skriv en notering vid bokning eller kontakta oss via telefon, så att vi kan förbereda din behandling på absolut bästa vis.
Boka tid

Pink Intimate Peel System

Blekning av pigmenterade områden pga. av friktion eller hormoner inklusive lyftande behandling.
Behandlingsområden - intimdelen, bikinilinjen, vårtgården kring bröstvårtan, armvecken, axil (armhålan) eller rumpan eller besväras av pigmentförändringar på magen.
Denna behandling görs i kur med 14 dagars mellan rum och det behövs ca 2-4 gånger inklusive en hemvårdsprodukt som hjälper peelen och processen. 
Läs gärna mer behandlingen via bokadirekt, eller kontakta oss via mail eller telefon.
Boka tid

Microneedling - Anti-hair Loss treatment - Motverkar håravfall & stimulerar hårväxten

Den här behandlingen görs i kur med en veckas mellanrum. Nålarna består av kirurgiskt stål, obs att det känns inte som nålar. Dessa bryter huden och ökar cell-aktiviteten, samtidigt nålas preparat ner i hårfollikén som är väl beprövat för att motverka och stimulera hårväxten. Vi berättar gärna mer.

Boka tid

Utbildning - Brasiliansk vaxning och intimvaxning av män

Med många års erfarenhet ger vi det bästa stödet och möjligheten till ett tryggt handhavande av teknik, hygien, bemötande och utförandet av själva behandlingen.
Linda Dag som tillhandahåller utbildningen finns där för dig för eventuella frågor och stöd under och efter avslutad utbildningen. Konceptet bygger på en
6-7 timmars utbildning. Skulle man mot all förmodan känna sig otrygg efter avslutad utbildning så är man varmt välkommen att återkomma för hjälp, stöd och feedback. Diplom tillhandahålls efter godkänd utbildning.
 
Frågor eller Boka utbildning: 
Kontakta: daysofbeautyclinic@gmail.com
Boka tid